Date:
Tags:

MFA | Hoek

In samenwerking met BBN hebben we de opdracht gekregen voor het ontwerpen van een multifunctionele accommodatie van 2600 m2 voor het dorp Hoek in Zeeland. Na veel overleg mbt wensen vanuit de gebruikers en omwonende maar ook eisen voor duurzaamheid, circulariteit een haalbaarheid, hebben we een helder gebouw gemaakt dat gekenmerkt wordt door goede verbindingen en een weldoordachte logistiek. Ontworpen als een levendig knooppunt van activiteit en samenwerking, biedt dit gebouw onderdak aan verschillende gebruikers, waaronder een Integraal Kindcentrum (IKC)met Basisschool en Kinderdagverblijf, een Dorpshuis, Bibliotheek en Gymzaal.

Bij het ontwerpen van de MFA hebben we gestreefd naar meer dan alleen ontwerpen van functionele ruimtes. We hebben een omgeving gecreƫerd die uitnodigt tot interactie en stimuleren van gemeenschapszin, een plek waar de verschillende gebruikers elkaar ontmoeten en inspireren.

Door middel van zorgvuldig geplande ruimtelijke indelingen en slimme logistiek hebben we ervoor gezorgd dat alle onderdelen van de MFA naadloos op elkaar aansluiten. Dit zorgt niet alleen voor een efficiƫnte werking van het gebouw, maar versterkt ook de algehele gebruikerservaring.

In dit project laten we de kracht van verbinding , van samenwerking binnen een dorpsgemeenschap zien. Een plek die mensen uit alle leeftijden samenbrengt, inspireert en verbindt.